Temahefte 2013

Som et ledd i arbeidet både med å inkludere medlemmene i organisasjonsarbeid og utvikling av faglige rettigheter, samt bidra til kunnskapsdeling lanserer Negotia nå temahefter. Dette heftet inneholder fem ulike temaer. Disse er vekst og innflytelse i organisasjonen, lønns- og forhandlingsbestemmelser, kontroll- og overvåking, pensjon og særlig uavhengig stilling.

Målet er å gi deg en grei tilgang til økt kunnskap og engasjement i sentrale og viktige temaer som vi vet at du vil møte i arbeidsforholdet ditt. Dine tilbakemeldinger vil hjelpe oss å vokse og å bli enda bedre!

Årsmøte og valg i Negotia EVRY

Negotia EVRY skal gjennomføre årsmøte onsdag 27. februar kl. 1600. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende 14 dager før årsmøtet.

Les mer

Annonse - tillitsvalgt i Negotia

Ønsker du å være med i styret i den tøffeste og mest spennende fagforeningen i EVRY?

Negotia EVRY er den største fagforeningen i Nordens største IT-konsern og vi søker kontinuerlig etter talentfulle og ambisiøse tillitsvalgte. Er du en av dem?

Årets valg vil bli gjennomført i løpet av februar 2013 og det skal velges mange nye tillitsvalgte til styre, hvor virketiden vil være henholdsvis 2 og 1 år.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten, les annonsen her.

Negotias landsmøte 2012

Tillitsvalgte fra hele landet møttes på Gardermoen helgen 17. og 18. november. Fra Negotia EVRY møtte 3 delegater; Eirik Bornø som leder fra Negotia EVRY og styremedlem i Negotia styret, Jon-Roar Selenius og Karen-Sofie Henriksen begge som styremedlemmer fra Negotia EVRY.

Les mer