Artikler

Avtale i EVRY Card Services!

Vi har hatt et jevnt tilsig av nye medlemmer fra EVRY Card Services (CS) siden juli 2012, da vi fikk vårt første medlem, til mars i år. Men de siste 10 dagene i mars nærmest eksploderte det og vi mer enn tredoblet antall medlemmer!

I mars passerte vi 10% av de ansatte i CS og dermed kunne vi sende krav om tariffavtale den 22.03.2013. I går (17.04.2013) fikk vi svar fra NHO/Norsk Industri om at Funksjonæravtalen (FA) er gjort gjeldende med virkningsdato 22.03.2013. NHO/NI ønsker å reservere seg mot 1 medlem som de mener ikke faller inn under FAs omfangsbestemmelse, men vi har etterlyst en begrunnelse for dette da vi har en annen oppfatning. Forbundet er i dialog med NHO/NI for å løse denne saken.

Vi ønsker alle våre nye medlemmer i CS velkommen, første milepæl er nådd med Funksjonæravtalen (alle i CS må pugge denne), nå må FA utfylles med særavtaler så mye jobb gjenstår!

Eirik Bornø og Tommy Aldrin reiser opp til Mo i Rana sammen med en representant fra forbundet mandag den 29.04.2013 for å avholde det første medlemsmøtet, vi gleder oss til å møte våre nye medlemmer og kanskje noen potensielle nye medlemmer Laughing