Artikler

Lønnsforhandlinger 2013

De årlige lokale lønnsforhandlingen står for døren og startskuddet går tirsdag 21. mai med gjennomgang av regnskapet og de fire K’er (bedriftens økonomi, produktivitet, fremtidsutsikter og konkurranseevne).

 

Lønnsforhandlingene gjennomføres på bakgrunn av de fire K’er. Lønnsnivået skal dog tilpasses bedriftsmessige, bransjemessige og lokale forhold.

I år forhandler EVRY Consulting AS og EVRY AS sammen.

Det vil gjennomføres egne forhandlinger i EVRY Økonomitjenester og EVRY Card Services.

Negotia har endelig lykkes i å forhandlet frem nye lønnsvurderingskriterier som vil bli brukt ovenfor Negotia sine medlemmer i årets lønnsoppgjør.  

Det vil være opp til hvert enkelt medlem om de ønsker en lønnssamtale eller ikke i forkant av oppgjøret. En eventuell lønnssamtale bør avholdes i løpet av mai. Leder skal gjennomføre lønnssamtalen umiddelbart etter at medarbeider har bedt om samtale. Be derfor om en lønnssamtale med din leder, snarest, om du ønsker dette og gi oss beskjed dersom dette viser seg å være vanskelig å få til. For tips til gjennomføring av en lønnssamtale, se link under.

Når oppgjøret foreligger skal alle ledere gjennomføre en tilbakemeldingssamtale. I samtalen skal lederen gi medarbeideren en muntlig tilbakemelding om den vurderingen som er gjort, begrunnelsen for denne og eventuelle lønnsmessige konsekvenser. Dere skal gis anledning til å kommentere vurderingen. Dersom slik tilbakemeldingssamtale ikke finner sted ønsker vi en tilbakemelding på de lederne som ikke gjennomfører dette.

Da gjenstår det bare å ønsker alle parter lykke til.

Gjennomføring av lønnssamtale