Artikler

Nye særavtaler og endring i arbeidstidsordninger – hva betyr dette for meg?

Som kjent er EVRY AS og EVRY Consulting AS slått sammen organisasjonsmessig og ny juridisk struktur for selskaper er under utredning.

Av økonomiske årsaker ønsker ikke bedriften å videreføre arbeidstidsordninger med romjuls og påskefri/sommertid. På bakgrunn av dette er det avholdt forhandlinger mellom ledelsen og Negotia EVRY hvor målet var å komme til enighet om nye særavtaler.

Forhandlingene resulterte i en enighet om lukking av arbeidstidsordning 1 etter at alle våre medlemmer i EVRY Consulting AS er flyttet inn i ordningen. Det opprettes så en ny ordinær arbeidstidsorning (uten romjuls- og påskefri) som vil gjelde for alle nyansatte etter 1. juli 2013. Alle andre ordninger i EVRY AS sin særavtaler består uforandret og gjøres gjeldene for Consulting AS i tillegg.

Hva betyr dette for deg? 

For ansatte i EVRY AS på arbeidstidsordning 1 og 2:

  • Ingen endring.
  • Arbeidstidsordning 1 blir nå lukket på samme måte som arbeidstidsordning 2. Ordningene er uforandrede, og alle ansatte vil forbli i sine respektive ordninger.

 For ansatte i EVRY Consulting:

  • Alle Negotia sine medlemmer i EVRY Consulting AS vil bli plassert i lukket arbeidstidsordning 1, dvs at de får romjuls- og påskefri.
  • Alle særavtalene i EVRY AS gjøres gjeldende for EVRY Consulting AS

 Nyansatte i EVRY AS og EVRY Consulting AS:

  • Fra 1.juli 2013 vil alle nyansatte bli plassert i den nye arbeidstidsordningen (uten romjuls- og påskefri).
  • Alle særavtalene vil gjelde for nye medlemmer i selskapene

 

Link til ny underskrevet særavtale gjeldende fra 1.7 (ekstern link - hjemmesiden blir oppdatert med nye avtaler etter sommerferien)