Artikler

Informasjonsmøter ad pensjonsendringen for 670 medarbeidere i EVRY

I forbindelse med at EVRY vil flytte ca 670 medarbeidere fra en ytelsesbasert pensjonsordning(YTP) til en innskudsbasert pensjonsordning(ITP) skal det gjennomføres en rekke informasjonsmøter. Negotia vil i størst mulig grad være tilstede på disse møtene og være tilgjengelig etter møtene. Vi vil samarbeide med de andre fagforeningen slik at det vil være fagforeningsrepresentanter tilstede på alle møtene, også der vi ikke kan stille. Under kan dere lese e-posten som nettopp er sendt til våre medlemmer som er berørt av endringen;

Hei

Etter de opplysningene vi har mottatt så er du en av de berørte i forbindelse med EVRYs endring i pensjonsbetingelser hvor dine pensjonsbetingelser i bedriften endres fra en ytelsesbasert pensjon(YTP) til en innskuddsbasert pensjon (ITP).

Ledelsen planlegger informasjonsmøter i forbindelse med dette og Negotia vil i den grad det er mulig være tilstede på disse møtene, og være tilgjengelig i etterkant av møtene. På Gjøvik klarer vi ikke å stille samme dag som ledelsen har informasjonsmøte, men hvis ønskelig kan vi få til et møte den 20. desember hos dere. Gi meg en tilbakemelding på om dette er ønskelig.

Ledelsen har ikke lagt opp til eget informasjonsmøte i Kristiansand. Her vil vi også arrangere et møte hvis det er ønskelig. Muligheten før jul er 19. Desember – fint om dere kan gi meg en tilbakemelding på om dere ønsker et slikt møte i forkant av jul.

I tillegg har vi noen berørte medlemmer som sitter på andre steder i landet og som også kan ha behov for å prate med oss. I utgangspunktet planlegger jeg å ringe dere, men skulle dere ønske noe annet så må dere gi meg beskjed.

Alle fagforeningene i EVRY hjelper og støtter hverandre i denne saken og er enige om å være behjelpelig/tilgjengelig for alle fagforeningsmedlemmer på de møtene hvor vi er tilstede.

Her er link til ledelsens informasjonsmøteplaner: https://explore.evry.com/pages/informasjonsm%c3%b8ter-om-endringer-i-pensjonsordning-.aspx

Her er vår plan over hvem som stiller fra fagforeningene;

Sted

Dato

Tid

Hvor

FF rep

Trondheim

9. Desember

Kl. 1330

Kantinen Sluppen

Eirik Bornø, Negotia

John C. Hansen, EL&IT

Skøyen

10. Desember

Kl. 0800

Kantinen Hovfaret

Eirik Bornø, Negotia

John C. Hansen, EL&IT

Ola Hugo Jordhøy, Tekna

Kongsberg

11. Desember

Kl. 0830

Møterom 51U

Eirik Bornø, Negotia

Nydalen

17. Desember

Kl. 0900

Auditoriet(A-HO)

Eirik Bornø, Negotia

Ola Hugo Jordhøy, Tekna

 

 

Kl. 1100

Auditoriet(HU-P)

Eirik Bornø, Negotia

Sigve Sandvik, NITO

 

 

Kl. 1300

Auditoriet(R-AA)

Eirik Bornø, Negotia

Øvrige lokasjoner

17. Desember

Kl. 1430

LYNC

Eirik Bornø, Negotia

Stavanger

18. Desember

Kl. 0845

?

Eirik Bornø, Negotia

Gjøvik

18. Desember

Kl. 1430

Kantinen

John C. Hansen, EL&IT

 

Vennlig hilsen

 

Eirik Bornø

Leder

Negotia EVRY