Våre aktiviteter

Bowling i Trondheim

Negotia i Tietoevry Trondheim ønsker å arrangere TNM (TietoevryNegotiaMesterskap) i bowling. Tid og sted for hendelsen vil komme etter fristen for påmelding, men vi tar utgangspunkt i slutten av juni. Det vil også bli bespisning på arrangementet slik at vi ber om bindende påmelding for riktig bestilling av plasser. 

Det spilles 2 runder bowling hvor sammenlagtsummen over 2 runder gir en mester. Det vil også bli vurdert andre priser😊

Påmelding innen 12. juni via tillitsvalgt i Trondheim Håvard Kvamvold (havard.kvamvold@tietoevry.com)

Webinar 19.mars 2024 - Kunstig Intelligens utilslørt

Webinar

Opptak fra webinar 19.mars 2024 angående kunstig intelligens ("Kunstig Intelligens utilslørt - Navigering i fremtidens arbeidsplass"). NB! Krever innlogging.

Les mer

Invitasjon til båttur

Vi gjentar suksessen fra ifjor og inviterer våre medlemmer Oslo-området på båttur i Oslofjorden onsdag 6.september 2023 kl 17. Påmeldingsfrist 29.august.

 

Pensjon – pengene du skal leve av når du slutter å jobbe

Webinar

Synes du pensjon er komplisert? Er pensjonisttilværelsen langt frem i tid? Eller sørger pensjonsordningene for at du er godt nok ivaretatt? Kanskje gjenspeiler spørsmålene tanker du har gjort deg? I så fall er webinaret relevant for deg! Webinaret vil gi deg noen knagger til hjelp for å bli litt klokere om egen pensjon. Du vil få noen tips og råd som gjør deg i stand til å gjøre noen valg, sjekke egen pensjonsordning, og gi deg generell veiledning innen temaområdet pensjon. Jo tidligere du setter deg inn i pensjonsordningene og egen pensjon, desto større mulighet har du til å påvirke egen pensjon. Webinaret vil belyse AFP og noen fallgruver, innretningen og muligheter på arbeidsgivers pensjonsordning (innskuddspensjon) og medlemsfordelen YS Pensjon.

Negotia inviterer til webinar tirsdag 9.mai kl 16-17:30.

Les mer

Medlemsmøte 26.januar - pensjon

Opptak fra medlemsmøte 26.januar angående pensjon

Les mer

Invitasjon til webinar med Marco Elsafadi

Negotia avdeling Oslo & omegn ønsker med dette å invitere deg til et GRATIS webinar med selveste Marco Elsafadi!

Les mer