Nyheter

EVRY vurderer Storage & BackUp Norway

Viser til artikkel publisert på intranett 12.april 2013.

Negotia er informert om prosessen, vedrørende vurderingene om tjenesteutsettelse av Storage og Backup, som er igangsatt av ledelsen. Negotia har i den forbindelse gitt klart uttrykk for at vi ikke støtter dette.

Les mer

Regionsmøte LKA 2013

Regionsmøtet er et vedtektsfestetet arrangement som holdes hvert år i april. Tillitsvalgte fra hele LKA regionen  (Landsomfattende- og konsernavdelinger) møttes derfor på Gardermoen  helgen 12. og 13. april. Representantene som møter til regionsmøtet, er valgt av avdelingene i regionen. Fra Negotia EVRY stillte følgende; Eirik Bornø, Anne Kathrine Haug Nordvang, Tommy Sander Aldrin, Jon-Roar Selenius, Linda Salte, Karen-Sofie Henriksen, Tor Erik Alsli, Tor Jørgen Kvennes, Janet Briones Berg, Aamund Lien og Rune Samuelsen.

Les mer

Tariffoppgjøret 2013 - enighet i meklingen

Drøye tre timer etter at den formelle fristen løp ut, kunne partene enes om en løsning. Streik er dermed avverget.

Resultatet av oppgjøret innebærer et generelt tillegg på 75 øre per time til alle grupper. I tillegg gis det 1,40 kroner per time til noen definerte avtaleområder. (Gjelder ikke Negotias overenskomster). Les mer på forbundets sider.

Les mer

Konstituering av styret 2013

På styremøte 4. mars ble styret i Negotia EVRY konstituert. Styrene i Negotia EVRY er nå som følger;

Les mer

Hvorfor være organisert i Negotia?

Vi har laget en video som forteller deg hvorfor!

Temahefte 2013

Som et ledd i arbeidet både med å inkludere medlemmene i organisasjonsarbeid og utvikling av faglige rettigheter, samt bidra til kunnskapsdeling lanserer Negotia nå temahefter. Dette heftet inneholder fem ulike temaer. Disse er vekst og innflytelse i organisasjonen, lønns- og forhandlingsbestemmelser, kontroll- og overvåking, pensjon og særlig uavhengig stilling.

Målet er å gi deg en grei tilgang til økt kunnskap og engasjement i sentrale og viktige temaer som vi vet at du vil møte i arbeidsforholdet ditt. Dine tilbakemeldinger vil hjelpe oss å vokse og å bli enda bedre!