Medlemsområde

Dette er et område kun for medlemmer. Dersom du er logget inn vil du se ytterligere valg i menyen til venstre og ha tilgang til informasjon fra Styret under Nyheter. Du havner her etter innlogging og må trykke på Medlemsområde i menyen til venstre (hovedmenyen) en gang til for at undermenyene skal vises...  


Pr. 1.1.2023 er medlemstallet i Negotia Tietoevry: 660

Via linkene nedenfor her kan du melde deg inn i Negotia, melde adresseforandring etc.

Ønsker du å bli medlem ?

Ønsker du å melde adresseforandring ? (Logg inn på Min Side først)


Vi vil gjerne at Negotia Tietoevrys web-sider skal ha et innhold som medlemmene kan ha nytte av, og som kan være med og styrke kontakten medlemmene og Styret imellom.

Vi er også veldig mottakelige for synspunkter eller forslag med hensyn til hvilket stoff dere ønsker å finne på disse sidene

Vi ser fram til å høre fra så mange som mulig av dere!

Negotia

Negotia er en partipolitisk uavhengig arbeidstaker- organisasjon tilsluttet YS. Forbundet har i dag cirka 21.500 medlemmer på forskjellige virksomheter i privat sektor landet over, og i alle bransjer. Medlemmene er for det meste ansatte innen kontorvirksomhet, administrasjon, salg, service, lager og laboratorie (tekniske funksjonærer) - og ikke minst innen IKT-bransjen.

 

Navnet Negotia assosierer forhandlinger, det å finne løsninger, noe som er selve kjernen i den virksomheten vi driver.
 
Å utvikle og vedlikeholde et godt samarbeid mellom partene på bedriften, er en grunnleggende ide ved organisering. Organisering handler om å komme i posisjon i forhold til ledelsen i bedriften. Det handler om hva en ansattgruppe kan oppnå på sin arbeidsplass, ved hjelp av tariffavtale og det Negotia kan tilby innen rådgivning, bistand, opplæring og informasjon.
 
Vi bryr oss om hvordan medlemmene har det på jobben. Vi bestreber oss på å drive en smidig oppfølging av medlemsgruppene, tilpasset lokale behov. Og vi legger vekt på tilgjengelighet, kvalitet og effektivitet. På denne siden finner du ut mer om hvordan vi tenker og jobber.
 
Negotia gir deg litt mer

Les mer om Negotia og medlemsfordelene. Les også mer om YS medlemsfordelene.

 

 

Se filmen vår...

 

Organisering gir styrke!